Június 9-én nagy sikerrel zárult a Duna jobb és bal partján fekvő települések ifjúsági futballcsapatainak részvételével megrendezett Kukkonia Liga Champions Cup.

A tornán a Kukkonia Liga győztes csapatai, valamint az ETO Akadémia partnerklubjai vettek részt. Ez utóbbi csapatok szintén egy, az ETO Akadémián korábban megrendezett selejtező focitornán vívták ki a részvételi jogot. Az esemény rendkívül színvonalas összecsapásokat hozott, melyek során bebizonyosodott, hogy van értelme a két régiónak ezen a szinten is együttműködni és egymást segítve fejlődni. A csapatok lelkesedése és a közönség támogatása egyaránt hozzájárult a torna sikeréhez.

„Bízunk benne, hogy ez csak a kezdet, és minden évben egyre színvonalasabb és nagyobb tornát tudunk rendezni a Duna-menti régió csapatainak. A torna eredményei és tapasztalatai alapján optimistán tekintünk a jövőbe, és reméljük, hogy a Kukkonia Liga Champions Cup hosszú távon is kiemelkedő esemény marad a régió sportéletében” – nyilatkozta Ravasz Tibor, a DAC Akadémia ifjúságfejlesztési igazgatója.

Eredmények

U13

 1. Győrújfalu SE
 2. Üstökös FC
 3. Kisudvarnok
 4. Nyárasd
 5. FC Roma Nagymagyar
 6. Komárom VSE

U11

 1. Okos-foci Műhely
 2. Győrújfalu SE
 3. Kisudvarnok
 4. Komárom VSE
 5. Nyékvárkony
 6. Nagypaka

U9

 1. Győrújfalu SE
 2. Egyházgelle
 3. Kisudvarnok
 4. Jányok
 5. Komárom VSE
 6. Szentiván SE
Fotógaléria