Június 22-én nemzetközi tornán szerepelt az idei Kukkonia Liga válogatott. A fiatal csallóközi futballistáink több korosztályban is indultak a Szenci NTC-ben megrendezett megmérettetésen.

A Kukkonia Liga válogatott az U13-as, az U11-es és az U9-es korosztályban indult a szenci tornán. A játéknap elején az időjárás okozta nehézségekkel kellett megküzdeniük a játékosoknak, de szerencsére mindannyian gyorsan alkalmazkodtak a körülményekhez. 

Az U13-as csapat minőségi ellenfelekkel találta magát szemben, és a színvonalas mezőnyben a 6. helyen zárt. Az eredménynél azonban fontosabb, hogy nagyon jó egyéni teljesítményeket láthattunk a mérkőzéseken. 

Az U11-es korosztályunk két szerencsétlen döntetlennel kezdte a játéknapot, ami kissé rányomta a bélyegét a csapat későbbi teljesítményére. A srácok viszont végig hősiesen küzdöttek, ami ezúttal a tabella második felében elfoglalt helyezésre volt elegendő.

Idén sem maradtunk azonban siker nélkül, hiszen az U9-es csapatunk nagyszerü teljesítményt nyújtva az előkelő 3. helyen végzett. Póda Mihály vezette csapatunk mindössze a végső győztes Komořanytól szenvedett vereséget. A harmadik helyért vívott mérkőzést büntetőpárbaj végén sikerült megnyerniük.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden játékosnak és edzőnek az odaadó munkát és részvételt, nem utolsó sorban pedig köszönet a szülőknek is az odaadó szurkolásért!

Fotógaléria