Bálozzunk együtt, mint a Hollywood-i sztárok!

Sok szeretettel várjuk az ötödik  Kukkonia Bálba, melyet 2024. február 2-án, 19:00-tól rendezünk a dunaszerdahelyi MOL Aréna VIP Silver termeiben.
Az idei bálunkat a Hollywood Glamour jegyében szervezzük!

A talpalávalót újra a Pesti Party Showband húzza, a bál házigazdái pedig Bugár Anna és Tóth Károly.
A vendégeket látványos Hollywood Showtánccal várjuk, fellép Nika (Veres Mónika). Felelevenítjük az amerikai kaszinók világát, rulettjátékra is invitáljuk majd a bálozókat.
A jegy ára 125 euró és január 8-tól megvásárolható a DAC Store-ban, tel.: 0907 186 589, 0905 876 134.

Az ár tartalmazza:

  • Welcome drinket (Kukkonia pálinka, Világi Winery Frizzante),
  • a két svédasztalos vacsorát,
  • korlátlan fogyasztást a candy bar süteményeiből,
  • 0,7 l ásványvizet és Világi Winery pincészet borát (2 személy részére)
  • egy kávét.

A finom ételkülönlegességekről a Villa Rosa csapata gondoskodik, a candy bar Hollywood-i finomságainak pedig senki sem tud majd ellenállni!
A részleteket egyelőre mélységes titok fedi, annyit elárulunk, hogy idén is a szórakozásé és a jó hangulaté lesz majd a főszerep.

 

 

S hogy mit viseljenek a  Hollywood-i sztárok a Kukkonia bálban?
URAK
Az urak viselete az officiel stílusnak megfelelően az elegáns, háromrészes öltöny: tehát az öltönynadrág, zakó, mellény, ing, nyakkendő, illetve díszzsebkendő. A nyakkendő és a zsebkendő színének és anyagának egyeznie kell. Az urak öltözékét kiegészítheti az óra, a gyűrű, valamint a mandzsettagomb is.
HÖLGYEK
Ami a hölgyek megjelenését illeti, a smink, a ruha és a hajköltemény tükrözze a nőiességet. A ruhák lehetnek hosszú, fűzősek, de akár rövid, szűk flitteresek, a szoknyák csipkével vagy fodrokkal díszítve. A lábat magassarkú cipő vagy szandál díszíti. 

További információ: 0905/ 876 134.